Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” fra UNL gruppe A…

UEFA Nations Leagues Gruppe A indeholder de 12 bedste hold i Europa der lå bedst indrangeret da man opdelte grupperne i sommers. Det betyder også at der er mange kvalitative kampe fra denne gruppe og vi har i dag udvalgt et af disse.

Kroatien – Spanien = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

Kroatien er blevet lidt mere “spændende” de senere år og begynder så småt at vise tænder, når de stiller med deres landshold. Men derfor og så til at kunne matche de bedste, er der stadig et stykke vej. Det virker også som om de er faldet lidt ned i en bølgedal efter sommerens VM.

Men når de er hjemme, skal man ikke tage fejl af dem, for her viser de en god indstilling og taber sjældent. Selv England måtte tage til takke med en remis, da de var på besøg i Kroatien. Vi vurderer dog, at Spanien lige er en tand bedre og vil vinde opgøret. Men det bliver helt sikkert et opgør som alle på redaktionen skal overvære.

SPIL UDEN NEMID NÅR DU BETTER…

Spanien røg tidligt ud af VM i Rusland, endda mod værterne – hvilket der ikke var mange der havde set komme. Spanien ligger nr. 1 i gruppen med 6 point, som er 2 mere end England. Da der kun er 3 hold i puljen, er det kun nr. 1, der videre til Play-offs. Så en sejr i dag vil gøre en stor indvirkning på målet om at ende til EM.

Spanien har faktisk været best ude, hvor de stadig ikke har tabt. Den sejr de har hentet her var i England – som de så efterfølgende har tabt til hjemme. Så på udebane er de et næsten sikkert kort og selv om det er mod Kroatien, tror vi på en udesejr og 3 point mere til det spanske mandskab.

Kroatien – Spanien = 2 = Odds 2,20
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde – 122%…

To Top