Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra trænings landskamp…

I denne anbefaling fra de igangværende trænings kampe mellem diverse landshold, har vi her taget et opgør mellem den store positive overraskelse ved EM, nemlig holdet fra vulkanøen Island.

Island – Ghana = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får 3-Dobblet din indsats til at spille for…

Island har endnu engang forbløffet omverdenen ved at kvalificere sig til denne sommers VM slutrunde i Rusland. Men den styke de viste i gruppespillet har ikke været helt til stede i forberedelserne op til slutrunden.

Peru og Mexico gav dem klare nederlag, men også den seneste kamp på Island endte med et nederlag til Norge – men her var den islandske mål på samme niveau, som Karius fra Liverpool i CL finalen – kønt var det ikke.

Men han udgør ikke holdet alene og det virker ikke helt oppe og ringe endnu og efter fadæsen mod Norge burde de komme ud og revanchere sig, men dagens modstandere vurderer vi til at være bedre end Norge.

*

Ghana er ved at få sammensat et rigtigt gedigent mandskab, som helt sikkert vil gøre sig gældende i Afrika fremadrettet og sikkert også ved en evt. kommende VM slutrunde.

Der er mange professionelle spillere fra topligaer og det gør unægteligt rigtigt meget for et afrikansk hold. Ghana har kun tabt 1 kamp og det var mod Nigeria og har slået hold som Japan og Saudi Arabien.

Ghana kommer for at vinde, men Island skal også bruge kampen til at få de sidste udfordringer på plads og evt. småskadede spillere vil blive sparet. Så vi tror ikke på den stærkeste islandske opstilling i dag og derfor kan Ghana sagtens matche vulkan-folkets hold.

Island – Ghana = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får 3-Dobblet din indsats til at spille for…

To Top