Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” fra Swiss Cup på BN…

Også dagens 2. og sidste anbefaling på BettingNews denne torsdag er hentet fra Swiss Cup og her synes vi at odds’et er tilpas gavmildt i forhold til det udfald vi forventer efter opgøret er afviklet.

Chiasso – Luzern = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU får Dagens absolut Frækkeste Bonus – 122%

Chiasso spiller til dagligt i den næstbedste schweiziske række Challenge League, som er et niveau under dagens gæster fra Luzern, som piller i Super League. Chiasso har haft et let vej her til, men nu går den ikke længere.

I forvejen har sæsonen ikke budt på de helt store smil og holdet ligger da også næstsidst med kun 3 sejre efter 12 kampe. Og det er ikke hjemme disse hentes, for her har der kun være en enkelt af slagsen. De er slet ikke klar til et hold fra ligaen over på dette tidspunkt.

Afprøv BettingNews anbefalinger Gratis

Luzern vinder ikke det schweiziske mesterskab, men de ryger heller ikke ud af ligaen. Det ender formegentlig med en midterplacering igen. Hjemme har de haft det lidt tungt, hvor det til gengæld er gået noget bedre ude.

6 udekampe har givet 3 sejre og 3 nederlag – så det er meget alt eller intet – helt som en pokal kamp også er. Vi ser dog styrken hos Luzern på udebane kontra manglen på samme hos Chiasso når man spiller hjemme, som en stor faktor.

Ligeledes kommer gæsterne fra et højere niveau og det vil kunne ses, både på spillet og på resultatet. Det er i redaktionen øjne et rigtigt godt spil.

Chiasso – Luzern = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU får Dagens absolut Frækkeste Bonus – 122%

To Top