Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra Schweiz…

I dag er det kun blevet til 2 anbefalinger og derfor slutter vi af med et opgør fra det bjergrige land Schweiz, hvor det er de 2 tophold som tørner sammen – inden mesterskabet skal tildeles.

Basel – Young Boys = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil selvom du er kunde…

Basel bliver ikke mestre i år, dertil har de været for ustabile og dagens gæster har også været en torn i øjet på dem, alle de gange de har mødt dem i denne sæson.

4 gange har de mødt Young Boys og det har givet 2 nederlag og 2 gange remis. Blandt andet derfor ligger dagens gæster foran i tabellen med 13 point og er forlængst blevet mestre.

Selvfølgelig vil Basel gerne slutte af med at slå mestrene, men selvom de spiller hjemme på  St. Jakob-Park i Basel, har de vist en sjælden svaghed overfor dagens gæster. Vi tror ikke på en sejr til glæde for hjemmeholdets fans.

*

Young Boys har i den grad sprunget alle rammer for, hvad der var spået for denne sæson. Deres egen målsætning var at slutte i toppen, men at skulle ende som mestre var bare en sjov drøm de legede med.

Men da det blev alvor var de klar fra start og efter 33 kampe, har de kun 3 gange forladt banen som tabere i den hjemlige liga. Vi er overbeviste at de går på banen for at vinde og sætte tingene på plads – men vi er klar over at det kan blive svært og derfor har vi garderet opgøret med et X.

Basel – Young Boys = X2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil selvom du er kunde…

To Top