Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra panelet…

Vi er taget et smut nord på til den bedste norske række, som du skal finde under Eliteserien hos din Bookie – her syntes vi at der er et opgør, hvor odds’et er sat helt forkert på “Dobbelt-Chancen”, så den snupper vi.

Vålerenga – Haugesund = X2 = Odds 1,70
Spillet der hvor Bonus’en KUN ligger og venter på DIG…

Vålerenga’s fans er ikke sure – men sikkert meget skuffede over denne sæson og den måde det har udviklet sig på. Sæsonen startede eller rigtigt fint, men så ramte man et dybt hul og der har holdet ligget lige siden.

Det har så heller ikke bidraget positivt, at der har været mange skader efter sommerpausen og det er stadig et stort tema for klubben. Det er også grundet til, at det kun er blevet til 1 sejr og 4 nederlag, de seneste 5 runder.

I forvejen har Vålerenga en skidt historik med netop dagens gæster fra Haugesund. De seneste 4 møder hjemme/ude er endt uden sejr til Vålerenga og med den nuværende form, tror vi heller ikke på en i dag.

*

Haugesund kan med en sejr i dag spille sig tæt på de sjove pladser, da de så kun vil have 2 point op til Molde, som ligger på den nederste af de 2 Europa pladser. Og formen er fin, selv om man tabte seneste kamp ude til Odd. Men det er også det næstbedste hjemmehold i Norge pt.

På udebane har Haugesund fået point i halvdelen af deres 12 kampe væk hjemmefra og de 5 af dem er vundet. Så de er slet ikke så ringe endda på udebane.

Med tanke på motivation, form og historik, er vi på redaktionen overbeviste om, at Haugesund tager mindst 1 point med hjem til den lille by på vestkysten.

Vålerenga – Haugesund = X2 = Odds 1,70
Spillet der hvor Bonus’en KUN ligger og venter på DIG…

To Top