Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra panelet på BN…

Selv på en torsdag kan man finde en kamp fra den bedste spanske liga og efter at have kigget opgøret igennem, så takker vi mange gange for Bookmakernes gavmildhed og snupper denne kamp som dagens “Special Bonus” anbefaling.

Villarreal – Espanyol = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 600,- i Bonus for KUN kr. 200,-

Villarreal fik en noget ærgerlig start på sæsonen med 2 nederlag i de første 2 kampe. Men det skal siges til deres undskyldning, at de startede med flere skader end godt var. Nu er flere af disse så kommet tilbage.

Og det har man kunnet se i de to efterfølgende kampe, hvor både Alaves og Betis tabte og her scorede Villarreal 3 mål i begge kampe. Så selvom der stadig mangler et par mand, så kan man tydeligt at se, at formen er ved at indfinde sig på holdet.

*

Espanyol har også haft skader, men de er opstået undervejs. Og med mindst 3-4 mand ude til dette opgør, virker det ikke særligt opløftende for holdet på forhånd. Og de første kampe har kun givet 1 point, så her er heller ikke noget at læne sig op af.

Med en score på 1-7 og en førstemålmand der er knæskadet og angriberen Vazques ude, er det lidt svært at tro på, at Espanyol kan udgøre en trussel mod et velspillende Villarreal hold der spiller på deres hjemmebane Estadio de la Ceramica, med en stigende form.

Villarreal – Espanyol = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får kr. 600,- i Bonus for KUN kr. 200,-

To Top