Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” fra Europa League gruppespil…

I denne gruppespils kamp fra Europa League, er den eneste danske repræsentant i kamp. Vi må dog indrømme, at vi ikke har så meget fidus til dem på udebane i den franske storby og tror ikke de får noget med hjem.

Bordeaux – FC København = 1 = Ods 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Bordeaux er et teknisk dygtigt mandskab, der spiller med lidt mere fysisk end mange andre franske gør. Så det danske mandskab skal blive budt op til dans. De tabte det første opgør mod Slavia Prag, men i dag er de hjemme og så er de et helt andet mandskab.

Kun 4 gange har de tabt i 2018 hjemme på Matmut Atlantique og det fortæller en del om deres styrke foran egne fans. De scorer også i snit ca. 2 mål, så hvis danskernes forsvar ikke er helt afstemt bliver de straffet.

Vi kan godt se et tæt opgør foran os, men med et fuldt mandskab og et Bordeaux hold hjemme foran egne fans på Matmut Atlantique så skal københavnerne godt nok have en god dag for bare, at få 1 point.

*

FC København må undværre deres nye stjerne Viktor Fischer og det mener vi på redaktionen vil få en større betydning for FC København, end man lige forventer. Han driver noget frem på banen og i de andre spillere på holdet.

Men københavnerne begynder også at virke lidt tunge efter en ellers god start på sæsonen. Det seneste nederlag til Vendsyssel var ikke kun et spørgsmål om mangel på fokus, men også spillemæssigt var det ubalanceret.

Hvis FC København bare ska tro på point i dette opgør, så er der ikke plads til slinger i valsen – og lige pt. er det den dans vi syntes de har gang i. Vi tror bare ikke på dem i aftenens opgør, men de taber nok heller ikke mere end et par mål.

Bordeaux – FC København = 1 = Ods 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

To Top