Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” fra Europa League…

Tordagens “Special Bonus” er også hentet i Europa League og her er det gruppen 1. plads der jagtes, mod et gæstende hold der ikke har noget at spille for – om så de fik hjælp af selveste “Herren” – så det er kun oplevelsen de som det bedste kan få.

Leverkusen – Ludogorets = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du Slipper for NemID når du spiller online…

Leverkusen har klaret sig noget bedre i Europa League end den hjemlige liga, men her de så småt på vej i den rigtige retning – op af i tabellen. Hvis de vil sikre sig 1. pladsen i dagens opgør, skal de vinde dette opgør, da Zürich ligger med samme pointtal, men med ringere score.

Leverkusen vandt de 2 første hjemme i EL overbevisende og dagens gæster kan hverken være motiveret eller er for den sags skyld, specielt gode på udebane. Bolden er rund, men det er nok mest til Leverkusens fordel.

*

Ludogorets har været bedre internationalt, men er heller ikke i den hjemlige liga det bedste mandskab. De kan dog godt stadig spille fodbold, men er dog på udebane mindst et niveau under dagens hjemmehold.

Når så motivationen heller ikke er drivkraften, så ved de fleste at så spille man kun det bedste man kan – men løfter sig ikke lige højere end en normal turneringskamp. Vi kan slet ikke se hvordan Ludogorets skal kunne få point i dag.

Leverkusen – Ludogorets = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du Slipper for NemID når du spiller online…

To Top