Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra Euro League…

Endnu et opgør fra Europa League og igen et returopgør efter den første kamp endte remis. Her syntes vi at Bookmakernes manglende kendskab til de to klubber har bevirket et alt for højt odds – TAK for det.

Prishtina – Europa FC = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Prishtina kommer fra Kosovo og spiller den form for fodbold som man gør, i det gamle Jugoslavien. Men niveauet er ikke så højt som i de øvrige Balkan ligaer.

Det blev 1-1 på Gibraltar, men hjemme foran egne fans er Pristhina en tand bedre og det er bl.a derfor vi har givet dem favoritværdigheden i dette opgør, som de sikkert vinder med et par mål.

*

Europa FC spiller til dagligt på Gibraltar og trods øen er nærmest mindre end Bornholm, så har de en professionel liga. Men det er rimeligt begrænset hvad den kan byde på af niveau og vi forventer da heller ikke en pind fra dem på udebane.

Hjemme på øen er de gode både ude og hjemme, men nu står man overfor et noget mere kompetent mandskab, end hvad man er vant til at møde i den hjemlige turnering. Nej, vi kan ikke forestille og at de overhovedet får point.

Prishtina – Europa FC = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

To Top