Nyhed

Torsdagens Special Bonus fra Euro League…

Også dagens 2. og sidste anbefaling er hentet i den igangværende kvalifikationsturnering til Europa League. Her er det nogle af de noget mindre kendte hold, men vi har godt kendskab til hjemmeholdet på redaktionen.

Legia – Atromitos = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du kan spille Uden NemID, når du logger på…

Legia har historisk været blandt de bedste mandskaber i den bedste polske liga og efter en super sæson i den senest afsluttede, endte de i denne kval turnering. Vi har faktisk stor fidus til det polske mandskab.

Den polske turnering er gået i gang for 3 runder siden, så formen bør være bedre end gæsternes, der stadig venter på deres første turneringskamp. Legia er naturligvis bedst hjemme og vi er ret overbeviste om, at de vinder mindst med 2 mål.

*

Atromitos har selvfølgelig kvalificeret sig til denne runde, ved at sende Dun. Streda ud. Men de er let ikke i nærheden af Legia’s niveau. I forvejen er Atromitos langt fra eksperter i at spille på udebane.

Årsagen til de er med her er, at de sluttede som nr. 4 i sidste sæson. Men der var over 20 point op til nr. 2 – så der er kæmpe niveauforskel fra de bedste til de næstbedste i Grækenland. Atromitos tilhører kun de næstbedste.

Legia – Atromitos = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du kan spille Uden NemID, når du logger på…

To Top