Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra Euro League…

Også dagens “Special Bonus” er hentet fra Euro League kvalifikationen og her er BettingNews redaktion ikke lige så enige i favoritværdigheden, som de fleste andre eksperter og bookmakerne.

Ferencvaros – M. Tel Aviv = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

Ferencvaros spiller til dagligt i den ungarske liga og har efter nogle år med en nedgangs periode, igen på vej tilbage til toppeb af ungarsk fodbold.

De sluttede 2’er i den hjemlige liga, med kun 2 point op til mesterholdet. Så det var lige ved og næsten. De var til gengæld det bedste hjemmehold i rækken og har altid været stærke hjemme på Groupama Arena i Budapest.

Her har de nogle rimelige hardcore fans der vil gøre stadion til et pyroshow. Vi tror ikke på hjemmeholdet over 2 kampe, men de skal nok få point i dette opgør hjemme i Budapest.

*

M. Tel Aviv er efter redaktionens mening ikke helt der hvor de skal være endnu og har ikke været specielt gode på udebane i optaktsfasen. Hjemme skal de nok klare skæerne, men ude har de kvaler.

I den hjemlige liga er de ellers udmærkede på udebane, men det er heller ikke en liga på særligt højt niveau. Så de skal op på tæerne i aften, hvis de skal have point med hjem. Vi tror højest de får 1, hvis nogen overhovedet.

Ferencvaros – M. Tel Aviv = 1X = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage at spille for…

To Top