Nyhed

Torsdagens Special Bonus fra EM Kvalen…

Så tager vi hul på EM Kvalen, som for mange landshold er vigtig fordi landet har et hold der har kvaliteterne. Men der er bare for mange hold der har dette og der er ikke plads til dem alle – og derfor er EM kvalen spændende.

Israel – Slovenien = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

Israel er i fodboldmæssig sammenhæng ikke et særligt stort land, men de er dog ved at opbygge en base der over tid, godt kan blive interessant at følge. Det klarede sig fornuftigt i UNL, hvor de var i 3. lag.

Her sluttede de som 2’er i gruppen efter Skotland, som rykkede op med 3 point mere. Men de vandt begge deres hjemmekampe mod hhv. Skotland og Albanien, så hjemme kan de godt give god modstand.

Med tanke på styrken på dagens gæster, mener vi at Israel er et godt bud på en vinder af dette opgør og det er også det vi spiller på. Sikkert et tæt opgør, men israelerne skal nok få den skovlet ind.

*

Slovenien lå også i 3. lag, men endte med at ryge i det 4, efter at de sluttede sidst i deres gruppe. Her var de i gruppe med Bulgarien, Norge og Cypern. Og ryger man ud mod et hold som Cypern, så er man nok ikke i verdensklasse.

Det blev til en remis ude mod Bulgarien, da de kunne konstatere at de ikke kunne vinde gruppen. Slovenien tabte til både Norge og Cypern med hhv. 0-1 og 1-2. Vi har ingen tiltro til deres evner mod et hold som Israel, som faktisk spiller en fornuftig gang bold.

Israel – Slovenien = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste EM Bonus…

To Top