Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra EL…

Også kategorien “Special Bonus” har fundet vej til Europa League og her har vi fundet et af de lidt mere kulørte opgør, hvor det er 2 teknisk betonede mandskaber der støder sammen i en formegentlig kedelig forestilling,

Braga – Marseille = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

Braga har alt at vinde, efter et nederlag på 0-3 i det første møde i Frankrig. Og der er vist ikke mange (redaktionen inklusiv) der tror på, at Brage går videre efter dette opgør.

Men en sejr er bestemt ikke urealistisk at tro på. For selvfølgelig vil Braga prøve og Marseille vil ikke spille mere offensivt, end højst nødvendigt. Så sikkert underholde fra hjemmeholdets publikums side – som nok vil opleve, at Marseille stille 111 mand bag bolden.

*

Marseille har gjort deres forarbejde godt og vil sikkert spare en enkelt og 2 spillere, alt efter form og skadesfrekvenser. Men selvfølgelig vil de ikke satse noget som helst. Men med en bred trup er der også plads til denne øvelse.

På udebane har de det godt mod de lidt mindre gode hold, men når det er en god modstander er der flere udfordringer. Derfor kan vi ikke se et Marseille hold, skull noget som helst – andet end at have tiden til at gå.

Selvfølgelig vil der opstå fejl og muligheder og er Braga skarpe nok, vil de udnytte 1 eller 2 af disse – men vi tror ikke på, at Marseille lukker hele 3 mål ind.

Braga – Marseille = 1X = Odds 1,55
Spillet hvor du får 3-Doblet din indsats til at spille for…

To Top