Nyhed

Torsdagens Special Bonus fra EL på BettingNews…

Selv om det er et rent spansk møde i det valgte opgør, så har kampen en større betydning i denne sæson, end den hjemlige liga. Der er både penge og prestige i at gå videre til semifinalerne.

Villarreal – Valencia = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som Ny kunde…

Villarreal er faldet gevaldigt i kadence i den seneste måneds tid. Der er da heller ikke kommet nogen sejre på tavlen i samme periode. En enkelt remis og 2 nederlag er det blevet til, så man kan ikke kalde formen for pralende.

De 2 nederlag var dog på udebane, så det er vel ok og den enlige remis var mod Barcelona. Men det er ikke noget der borger for selvtilliden, som de har brug for i denne periode. De skal nok give Valencia kamp til stregen, men en sejr tror vi ikke på.

*

Valencia er kommet i gang på det helt rigtige tidspunkt, også selv om de tabte på udebane i seneste runde. Vi tror på, at dette opgør sad mere i spillerne end La Liga kampen gjorde. Det sker ikke for de bedste hold, men her er Valencia heller ikke endnu.

Valencia taber faktisk sjældent på udebane. Ud over sidste runde, så har de kun tab i pokalen , siden starten af januar måned. Den tendens ser vi også i dette opgør, som med garanti får en helt anden nerve, end når disse hold ellers mødes i La Liga.

Villarreal – Valencia = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som Ny kunde…

To Top