Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” fra EL…

Dagens 2. anbefaling fra Europa League er mellem 2 hold vi ikke på redaktionen forventer vil ende i finalen. Men gæsterne kunne godt have en reel chance for at gå hele vejen, da mandskabet er på meget højt niveau.

Rennes – Arsenal = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette Flere Konti med Paypal og få flere X Bonus…

Rennes er faldet en del bagud i den franske Ligue 1, efter at have være med helt fremme ind til før jul. Men de er stadig med i pokalen i Frankrig og her i Europa League, så helt tosset har sæsonen da ikke været.

Men truppen begynder at virke slidt og i dag står de overfor for et mandskab, der er inde i en god periode og som er vandt til både hårdt fysisk spil og i meget højt tempo.

De sendte dog Betis ud af turneringen, så lidt kan de – men dem spillede de kun remis imod – men tog så en flot sejr på udebane efterfølgende. Vi tror at festen slutter allerede i aften med et nederlag foran egne fans og endnu et i England.

*

Arsenal er godt kørende, men har da også sine begrænsninger. Det så man i FA Cup’e, hvor formstærke Manchester Utd. sendte dem ud. Også City rundbarberede dem.

I dag er modstanderen selvfølgelig ikke let, men Arsenal er bare et bedre mandskab og i en bedre form. Vi forventter en 1 måls sejr i dagens opgør i Frankrig og så lukker de festen hjemme foran egne fans.

Rennes – Arsenal = 2 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette Flere Konti med Paypal og få flere X Bonus…

To Top