Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” fra EL…

Vi fortsætter med dagens anbefaling i kategorien “Special Bonus” som også er hentet i Europa Legaue og her mener vi helt klart at der er et oplagt tegn, med fornuftige Odds der er værd at spille på.

RB Leipzig – Salzburg = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får de fleste FreeBets og kundetilbud løbende…

RB Leipzig har ikke tabt en eneste kamp efter sommerferien om point, hjemme på det ikoniske Red Bull Arena. I det hele taget er de kommet ganske fornemt fra start i den tyske Bundesliga og det er et tegn på stor form.

I de 3 kampe der er spillet hjemme, inklusiv kvalkampene har hjemmeholdet scoret ikke færre end 10 mål, så de kender vejen til nettet foran egne fans. Vi forventer måske ikke en flermåls sejr, men en sejr er vi ikke i tvivl om.

*

Salzburg har faktisk også gjort det godt, men er på det sidste begyndt at vise svaghedstegn, hvilket der er en helt klar årsag til. Skadeslisten vil næsten ingen ende taget og sådan har det været i en periode.

Det er begyndt at slide på de resterende spillere, når der hele tiden er 6-8 spillere der ikke kan spille og man deltager i EL. De skal nok bidde fra idag, men de får ingen point med hjem, efter vores opfattelse på redaktionen.

RB Leipzig – Salzburg = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får de fleste FreeBets og kundetilbud løbende…

To Top