Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” fra EL…

Dagens “Special Bonus” anbefaling er også hentet i Europa League og her synes vi, at Bookmakerne har været rimeligt rundhåndede i forhold til hvad vi på redaktionen vurderer kampens udfald til at blive.

FCSB – Rapid Wien = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Bedste EL tilbud at spille på…

FCSB, det gamle rumænske Steua Bukarest har fået nyt navn i FCSB, men det er stadig samme kultur, både på lægterne og på banen.  Formen er god, men østrigerne havde en god dag på kontoret i første opgør og vandt med det reelle resultat.

Så rumænerne skal frem og spille bold og det skal være af offensiv karaktér, hvis de skal tro på noget. Og det er de faktisk dygtige til hjemme på Arena Națională i Hovedstaden, bakket godt op af et fantisk publikum.

Om de får de 2 mål uden at østrigerne scorer, har vi svært ved at vurderer, men vi er ret overbeviste om, at Arena Națională igen viser sig fra sin bedste side, set ud fra et rumænsk synspunkt – med en sejr.

*

Rapid Wien gjorde et godt stykke arbejde i det første opgør og står tæt på gruppespillet, hvis de igen kan hente et fornuftigt resultatet i Rumænien. De behøver ikke at skulle vise noget.

Og de er faktisk bedre til at spille henholdene end offensivt, endda til tider umådelig kedeligt. Men det er nok det de vil prøve på i dette opgør. Simpelthen slå kampen i stykker og hive tempoet ud af den.

Nu er der to hold på en bane, så alt farten får de nok ikke taget ud af spillet, men vi tror faktisk godt de kan stå distancen og højest lukke 1 mål ind. Så en spinkel sejr til hjemmeholdet tro vi på og det kan østrigerne sagtens leve med.

FCSB – Rapid Wien = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får dagens Bedste EL tilbud at spille på…

To Top