Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra EL…

Også dagens valg i kategorien “Special Bonus” er hentet i Europa League. Og her er det opgør som vi på redaktionen har valgt at se, da de vi tror på en masse nerve og flot spil, når disse 2 dygtige hold tørner sammen.

Atl. Madrid – Arsenal = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

Atl. Madrid har ikke haft helt den samme styrke i denne sæson som i de senere år. Men det betyder bestemt ikke, at de er et ringe hold. De er stadig med blandt europas førende, hvilket denne semifinale også indikerer.

Hjemme foran egne fans på Wanda Metropolitano bør de være det bedste hold af de 2, men vi ved også når det kommer til disse kampe, så kan meget ske hvis en enkelt spiller laver en fejl der koster.

Vi tror dog på, at Atl. Madrid er et andet og bedre hold hjemme på Wanda Metropolitano og at de løber af med sejren – endda på 2-3 mål – da de vil straffe Arsenal når de blotter sig.

*

Arsenal og Wenger kan stadig slutte et utroligt mangeårigt samarbejde med en succes. Skulle det lykkedes at vinde denne turnering, vil holdet igen være at finde i Champions League – som Wenger har været dygtig til at sørge for i stort set alle sæsoner.

Vi tror dog på redaktionen, at festen stopper her – men vi under ham der gerne en afsluttende succes. Men på dette niveau er der ikke plads til empatiske gaver, for her er det penge og prestige det drejer sig om, for alle de deltagende personer klubber mv.

Skulle Arsenal være dygtige nok til at score det første mål, så er vejen åben – men det er et intelligent mandskab og træner de står overfor i dag og hvis der ikke laves en grov personlige fejl i Atleticos forsvar – så tror vi ikke på Arsenal.

Atl. Madrid – Arsenal = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

To Top