Bonus

Torsdagens “Special Bonus” fra EL…

Torsdagens mange kampe i den internationale klubturnering Europa League har naturligvis tiltrukket vores opmærksomhed på BNs redaktion og derfor er også dagens “Special Bonus” anbefaling, hentet i denne turnering.

CSKA Moskva – Lyon = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE-streaming på sport…

CSKA Moskva har gjort det fint i denne sæson og er landet her i Europa League 1/8 finalerne, via en 3. plads i Champions League gruppespil. Men formen er lidt svær at sige noget om.

Der er kun spillet en kamp i forårssæsonen i Rusland og her vandt man “planmæssigt” 1-0 over et mindre lødigt hold. Men en turneringskamp og en masse træningskampe, er alligevel ikke det samme som hvis man var kommet godt i gang.

Man kom videre fra 1/16 ved en samlet sejr på 1-0 over Crvena Zvezda, hvor man vandt med det enlige mål hjemme på kolde Arena CSKA i Moskva. I dag er modstanderen mindst et par niveauer over.

*

Lyon er måske ikke inde i en rivende form, men laver et gedigent og professionelt stykke arbejde. Med en placering som nr. 4, med 10 point ned til nr. 5, så er de næsten sikret et plads i Europa i næste sæson.

I deres 1/16 finale kampe sendte de Villarreal ud med samlet 4-1 over de 2 kampe. Man vandt 3-1 og 1-0 på udebane. Selv om det er kuldegrader i Rusland, så tror vi at Lyon bare er et par niveauer bedre og mindst får en remis med hjem i bagagen.

CSKA Moskva – Lyon = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE-streaming på sport…

To Top