Nyhed

Torsdagens “Special Bonus” fra det nye UNL…

Danmark lå nr. 13, da der blev fordelt ligaer og puljer til UEFA Nations League og er derfor landet i 2. lag i en pulje med 3 hold, hvor de to øvrige modstandere er deltagerne i dagens valgte opgør.

Wales – Irland = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette opgør…

Wales tilhører stadig gruppen af “de små hold”, men ligger dog i toppen af den og er ved at bygge et nyt niveau på. De spiller dog stadig meget britisk og fysisk.

Wales har altid været “lillebror” i fodboldsammenhæng, når det gælder fodbold og det vil ikke ændre sig i aften. Men man ved at når disse to mandskaber krydser klinger, så bliver det en meget fysisk kamp.

For kun 6-7 måneder siden spillede de remis på hjemmebane på Panama, som alt andet lige ikke er noget at råbe hurra for. Wales har aldrig vundet over Irland, hverken hjemme eller ude og gør det heller i dag.

*

Irland har i en del år vist tænder og ligger vel lige under Danmarks niveau. Vi beviste, at Danmark er bedre da vi eftertrykkeligt sendte dem ud af VM Play Offs efter et samlet resultat på 5-0.

Men her synes vi faktisk at resultatet er lidt misvisende, for irerene er bedre end det resultat. De blev trods alt 2’er i deres VM gruppe og det gør man ikke uden at have et fornuftigt landshold.

De 6 gange disse 2 nationer tidligere har mødt hinanden har hjemmeholdet aldrig smagt sejrens sødme og vi vurderer faktisk, at det irske hold vil vinde kampen – men garderer os dog alligevel.

Wales – Irland = X2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette opgør…

To Top