Nyhed

Torsdagens Special Bonus fra Challenge League…

Selv om der ikke er det helt store at spille om for disse 2 mandskaber, så fornægter klasse sig aldrig og det gæstende hold, som allerede har vundet rækken forlængst, har holdt højt tempo alligevel og vundet deres kampe.

Vaduz – Servette = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Vaduz kan hverken nå fugl eller fisk og deres sæson skal bare overståes de næste 2 og sidste runder. Formen har gennem hele sæsonen været meget ustabil og især her i den sidste fase, har det været meget op og ned.

Halvdelen af hjemmekampene har givet sejre og på udebane har det bare været jævnt skidt hele sæsonen. I dag er de hjemme, men dagens gæster er mindst 1 niveau over Vaduz, som endnu en gang vil få ørene i maskinen.

*

Servette har vundet 9 ud af 17 udekampe og hentet en remis i 5 af de øvrige. Så Servette har vist, at de bare er et niveau højere end alle de andre hold i Challenge League.

Selv om de forlængst er rykket op, så har de holdt deres højere niveau og alligevel gået fra sejr til sejr. Så vi ser ingen grund til at tro at det ikke sker igen, især med tanke på, hvor ringe Vaduz form er i denne periode.

Vaduz – Servette = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Dagens højeste Bonus som Ny kunde…

To Top