Frække

Torsdagens spanske Frækkert på redaktionen…

Enkelte vil nok mene at denne anbefaling er lige frisk nok. Men vi går efter vores mavefornemmelser og ikke hvad andre måtte mene. Det er 2 mandskaber fra hver sin ende af tabellen og ingen af mandskaberne har en form de kan råbe hurra for. Men på pairet er hjemmeholdet helt klart det bedste og det vil give dem alle 3 point.

Granada – Eibar = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus som ny…

Granada kan i teorien godt nå en Europa placering, men så skal der også en hel del held til. Før denne runder var der 8 point op til Betis på 6. pladsen og Villarreal ligger i mellem. Men så længe der er håb og mulighed, vil Granada selvfølgelig gå efter successen. De startede da også med at spille europæisk i denne sæson, men det kostede på den hjemlige front og de sakkede bagud i forhold til de øvrige hold i toppen.

Men Granada nåede helt frem til 1/4 finalerne, før Manchester United blev deres banemænd. SÅ på den front har sæsonen været godkendt. Men de vil jo gerne med igen i næste sæson. Det er hjemme i dag og her gør de det godt. Det er kun på udebane at det har været noget hø. Vi er ret sikre på, at de henter alle 3 point til et glimrende odds – og måske en kende for højt efter vores vurdering.

*

Eibar har stadig en teoretisk chance for at overleve La Liga efter denne sæson. Men den er også efterhånden kun ved at være teoretisk. Med kun 7 runder tilbage, er vi snart ovre i den afdeling der handler om mirakler og de ser ikke ud til at have fundet vej til Eibar. Kun 4 sejre efter 31 runder er et tydeligt tegn på, at Eibar ikke har niveau til La Liga og så er det også fair at de lige tager turen ned for, at tanke op igen. Eibar har faktisk vist sig, at være bedst på udebane – selv om det ikke siger ret meget.

Men 3 af sejrene der er kommet ind på kontoen er faldet på fremmed græs. Men det var helt tilbage i starten af sæsonen, før Eibar ramte hverdagen i La Liga og begyndte at tabe gang på gang. Vi tror ikke på en redning og heller ikke på, at spillerne i Eibar har særligt meget selvtillid tilbage og mentalt også er rykket ned. Det er ikke skader der har hæmmet dem i denne lange dårlige periode – simpelthen bare dårligt spil og en katastrofal defensiv, som vi så seneste rundes 0-5 nederlag.

Granada – Eibar = 1 = Odds 2,35
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus som ny…

To Top