Nyhed

Torsdagens spanske “Frækkert” på BettingNews…

Vi synes dette opgør byder både på et rigtigt godt odds, men også indenfor en acceptabel mulighed, selv om vi godt ved at den kan blive svær. Men vi føler vi har godt fat i opgøret.

Alaves – Getafe = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får Dit Indskud 3-Doblet til at spille for…

Alaves har kun tabt et opgør efter 5 runder og det var på udebane i den første, til selveste FC Barcelona. Så selv om nederlag aldrig er sjove, var det nok ventet. Men siden da har de kun spillet en remis og vundet de 3 seneste.

Og det har vel at mærke været på både ude og hjemmebane, så det er formen der er høj og et samlet godt mandskab i denne sæson. Især de defensive investeringer i sommerpausen har givet et godt afkast.

Dagens gæster har man ligeledes et godt tag på hjemme på Estadio Mendizorrotza, hvor man 3 ud af 4 gange har vundet med 2 mål eller mere. Det gør de også i dag.

*

Getafe har også gjort det fint, men de 2 madridklubber har de begge tabt til, på hhv. ude- og hjemmebane. De slog så Sevilla på udebane og det er måske årsagen til, at Odds’et er underligt højt på hjemmeholdet.

De har dog svært ved at score og mod et velspillende forsvar hos Alaves, ser det tungt ud for dagens gæster. Skadesfronten hos de 2 hold er ret jævn og med få skader, så her er der ikke så meget at komme efter.

Alaves – Getafe = 1 = Odds 2,60
Spillet hvor du får Dit Indskud 3-Doblet til at spille for…

To Top