Nyhed

Torsdagens spanske Bonus spil på BettingNews…

Normalt er der ikke så mange kampe på dette tidspunkt af sæsonen, som er vigtig. Men begge mandskaber i dette opgør, skal helst vinde dette opgør – da et nederlag vi gøre deres nuværende ambitioner noget sværere.

Almeria – R. Oviedo = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

Almeria har indtil videre haft en super sæson og ligner et hold der skal spille i La Liga i næste sæson. Men arbejdet skal selvfølgelig først gøres færdigt. Den nuværende placering er nr. 2, hvilket betyder direkte oprykning og med en margin på kun 3 point ned til nr. 3, skal der ikke slækkes for meget på indsatsen.

Almeria er stort set lige gode på ude- og hjemmebane og spiller med samme koncept over hele linjen. De har et rigtigt godt forsvar og deres offensiv er rækkens bedste. 39 mål efter 22 kampe er godkendt – det har ingen andre hold opnået endnu.

Formen er glimrende, selv om et enkelt opgør er tabt indenfor de seneste 5 runder. Men så er scoren til gengæld 14-7. Så en 2-1 sejr ligger lige til højrebenet. Men om det ender med det resultat vil vi ikke spille på, men sejren er ganske sikker.

*

R. Oviedo har modsat hjemmeholdet haft en ret så irriterende sæson og ligger derfor og roder nede omkring stregen. Men kun 1 hold skiller dem fra stregen og her er kun 1 point ned. Endnu værre er det, at hele 3 mandskaber lige under har 22 point, så et nederlag her vil med stor sandsynlighed sende Oviedo under stregen.

Formen er faktisk rimelig, når man tænker på deres placering. Men med tanke på, at det er på udebane, så har vi godt nok svært ved at se hvad Oviedo skal stille op. Kun 3 sejre mod lavt rangerende hold har de hentet, men tabt 7 ud af 11 opgør. Det bliver det 8. udebane nederlag i sæsonen efter dagens kamp.

Almeria – R. Oviedo = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

To Top