Nyhed

Torsdagens Skandinaviske Europa League Frækkert…

Torsdagens sidste kamp og den sidste fra dette år Europa League, er med skandinaviske hold. Det er de 2 storhold fra hhv. Danmark og Sverige der her møder hinanden på dansk grund, efter svenskerne kun fik remis i det første opgør – det sker ikke igen.

FC København – Malmö FF = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

FC København kan faktisk nøjes med en remis mens det er lidt mere presset for dagens gæster. De kan nok ikke nøjes med en remis, da man må forvente at Kiev vil vinde deres opgør over Lugano. Så det er et hold der skal frem og skabe et eller andet på et tidspunkt.

FC København er igen ved at få fat i front, efter der ikke er så mange offensive spillere på skadeslisten. Defensiven fungerer altid godt i international sammenhæng, så svenskerne får nok ikke særligt mange chancer.

Selvfølgelig skal FC København ikke frem og score, men de vil få chancer når svenskerne åbner op og her mener vi, at de vil udnytte mindst en af de chancer til at score og vinde opgøret. Men det vil sikkert blive en jævnbyrdig kamp i forhold til boldbesiddelse, da FC København ikke skal forcere.

*

Malmö FF har denne ene chance tilbage og de skal nok ikke forvente at Kiev taber hjemme til Lugano. Så kun en sejr tæller i dagens opgør. Det vil være en svær opgave mod et så stærkt defensivt mandskab. Det betyder at svenskerne må tage flere folk med i spillet længere fremme og det åbner op bag til.

Selvfølgelig vil svenskerne starte med en kontrolleret offensiv, men da København er gode med bolden, vil dette også blive svært. Der vil nok være en masse tju bang fodbold, som ikke er i svenskernes interesse og herefter vil FC København styre begivenhederne i forhold til pres.Det ligner en sejr på 1-0.

FC København – Malmö FF = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top