Bonus

Torsdagens Skandinaviske EL Bonus…

Når det er torsdag betyder det som regel også at der er Europa League – hvilket også er tilfældet denne torsdag. Vi har valgt det opgør som har 2 skandinaviske mandskaber, hvoraf det ene kommer fra den danske Superliga. En kamp der heldigvis ikke har tilskuere, for de 2 klubbers fanfraktioner har det med at “uvenner”!

IFK Göteborg – FC København = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

IFK Göteborg har ikke haft en særlig god sæson i den svenske Allsvenskan, hvor de ligger og roder i den nederste halvdel og ikke rigtigt kan få det til at fungere. De ligger faktisk á point med hold under stregen, så det er ikke så sjovt at være IFK fan i denne periode. De skal kigge langt tilbage for at finde deres seneste sejr – juli måned.

Det er både ude og hjemme det har været elendigt og faktisk har de været en smule ringere hjemme end ude. Sådan har det faktisk været i et par sæsoner, men i denne ser det dog mere dystert ud end før. De fik dog en kærkommen sejr i seneste runde, efter en lang tørke periode.  Men vi tror slet ikke på IFK i dette opgør – de har hverken niveau eller spil der kan matche det danske mandskab.

*

FC København er ikke mere det dominerende hold i Danmark og skal arbejde betydeligt mere for at ende i toppen end tidligere. De blev da også kun nr. 2 i sidste sæson, tæt forfulgt af AGF. Men det skyldes ikke at FCK er blevet ringere – men at de andre klubber har løftet sig betydeligt.

Selv om de tabte i deres første Superliga kamp i sæsonen på udebane til OB, så er vi ret overbeviste om, at dette skyldtes FCKs fokus på dette opgør. Det burde selvfølgelig ikke være sådan, men fodboldspillere er jo også bare mennesker. Da FCK først fik varmen, var de også med i kampen – men der var det forsent.

Internationalt er FCK stadig dygtige både taktisk og spille mæssigt og det er kun få fejl der bliver lavet i disse opgør. Det viste de mod Manchester Utd., hvor de først tabte i overtiden efter et straffespark. Så FCK er stadig et rigtigt godt hold og den gode præstation i EL i sidste sæson, må have givet dem blod på tanden. FCK vinder.

IFK Göteborg – FC København = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top