Sikre

Torsdagens Sikreste svenske anbefaling…

Så er landsholdsrunden overstået og vi står foran en weekend, hvor en stor del af de europæiske ligaer åbner op for en helt ny sæson. Så der er snart igen fuld plade hver dag. I dag er det den svenske Allsvenskan som har fået et kig.

Örebro – Malmö FF = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Örebro fik en tiltrængt sejr over Norrköbing, som er i en elendig forfatning i denne periode. Men det har/er Örebro også. Før den sejr havde de kun fået 1 point i de 4 kampe før. Så det har skabt en lille smule luft til bundplaceringen.

I dag får de besøg af et mandskab der topper ligaen og spiller internationalt fodbold. Ingen tvivl om, at Örebro’s mandskab slet ikke kan måle sig med dagens gæster. Når så også formen er elendig, så ser det i redaktionen øjne rigtigt svært ud for Örebro i dag. Vi tror de taber med 1-2 mål.

*

Malmö FF er stadig i rigtig god form og topper stadig Sverige bedste række. Det skyldes ikke mindst 4 danskere, som har sat deres solide aftryk på både hold og spillestil. De har kvalificeret sig til næste runde i europa League, efter de slog polske Cracovia med 2-0.

Også i den hjemlige liga har stort set deres egen sejrgang, men måtte dog se 2 point i seneste runde mod Elfsborg. Men det var også få dage efter Europa League opgøret. I dag har de fået den nødvendige hvile og er helt friske til, at hente alle 3 point.

Örebro – Malmö FF = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top