Sikre

Torsdagens Sikreste spanske kamp på BN…

Vi har fundet dagens Sikre valg på BettingNews i den spanske La Liga. Vi skulle ikke bruge mange sekunder på at se dagens program igennem, før dette opgør blev peget ud som dage “Sikre”. Vi er ikke i tvivl om udfaldet på redaktionen.

Sevilla – Levante = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS…

Sevilla spillede en yderst disciplineret kamp mod Bayern München i UEFAs Supercup, hvor de spillede 1-1 i ordinær spilletid. De var endda foran med 1-0 i 1. halvleg, men tyskerne svarede hurtigt igen. Men Sevilla viste en meget stærk defensiv, som det dygtige tyske mandskab ikke kunne få hul på.

Grundet dette opgør har de spillet en kamp mindre end mange af de øvrige i La Liga, men de viste at formen er helt oppe og ringe. Og selv om de skuffende tabte med 1-2 i overtiden, så har de fået en masse positivt med hjem fra den kamp. 

Det viste de i hvert fald da de seneste spillede mod Cadiz, som de på udebane slog med 3-1. Selv om de kom bagud i starten af 2. halvleg, så scorede de alligevel 3 mål da det gjaldt. I dag er de hjemme og så er niveauet lige en tand højere. Sikker hjemmesejr.

*

Levante har spillet deres premiere kamp i denne sæson, men den vil de nok gerne hurtigst glemme. For den endte med et klart nederlag på udebane til Valencia på 4-2. Men de fik da vist, at de godt kan score på deres modstandere også på fremmed græs. Men i dag er det en helt anden defensiv de står overfor.

Levantes egen defensiv viste til gengæld store udfordringer i samarbejdet spillerne i mellem, for de 3 af Valencia’s 4 mål blev scoret på forsvars koks. Så det skal rettes op hvis Levante skal få en lige så fin sæson som i fjord.

Det så da også bedre ud i udekampen mod Osasuna, som de vandt med 3-1, men i dag er det en helt anden kaliber modstander de står overfor. De seneste 4 gange at Levante har været i Sevilla, har de tabt og lukket flere mål ind. Det sker sikkert også i dag.

Sevilla – Levante = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS…

To Top