Sikre

Torsdagens Sikreste Franske anbefaling…

Dagens første anbefaling er hentet i den franske Ligue 1, hvor Bookmakerne har lavet en “dejlig” fejl efter vores optik. Vi mener, at det odds der er sat på en hjemmesejr i det valgte opgør er alt for højt og vi kan ikke se hvorfor. Men det tager vi da gerne med.

Marseille – St. Etienne = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU får den højeste BONUS…

Marseille har oprustet til sæsonen og vi forventer at de vil være med i den bedste 1/3 af Ligue 1 og slå med om de sjove placeringer. Marseille har ikke været så dominerende i en årrække, men vi tror på redaktionen at de har fået vendt skuden og igen skal regnes for en faktor i fransk fodbold.

Og de er startet rigtigt godt i deres 2 første kampe, som begge blev spillet på udebane. Først blev Lille slået med 3-2 og efterfølgende blev selveste PSG slået i Paris. Så det er et Marseille mandskab der sprutter af selvtillid og som spiller rigtigt godt. Vi tror på dem i dag og ser frem til en spændende sæson for Marseille.

*

St. Etienne er notorisk kendt for at være ringe på udebane. Der er ingen tvivl om, at de næsten er som nat og dag – ude og hjemme. De første 2 runder er begge spillet hjemme og her vandt St. Etienne over hhv. Brest og Lorient. Dog 2 af de mindre hold.  Men i dag er det på udebane.

Vi skal helt tilbage til november 2019 for at finde den seneste udesejr, som ikke var i pokalen. Også i optaktsfasen til sæsonen, har det været det samme billede – nederlag på nederlag, når det har været på fremmde græs.

Der udover har St. Etienne tabt de seneste 4 kampe til Marseille og det har været både ude og hjemme. Så selv om historikken ikke betyder det helt store, så siger det alligevel en smule om den mentale side. Det virker helt usandsynligt at St. Etienne skulle få point i dag, mod et så velspillende Marseille mandskab.

Marseille – St. Etienne = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU får den højeste BONUS…

To Top