Freynhofer

Torsdagens Sikreste anbefaling og info…

Nogle dage er sjovere end andre og på BettingNews er der heldigvis langt mellem de dage, hvor man bare har lyst til at smadre det hele – især når modstanderne scorer i overtiden. Men i dag er der ingen chancer for dette!

Vi har set dagens program igennem og i vores optik er der helt dødt. Vi mener endda, at har man behovet for at spille i dag – så er man også typen der spiller på synkronsvømning…! – Og så har man virkelig en udfordring omkring spil.

Vi er stadig fortørnede over hvordan Betfair stjal vores penge og billedet øverst illustrerer meget godt hvordan vi havde det søndag morgen. Du kan læse artiklen HER.

Vi plejer at lade vores indstående blive på vores spillekonti og kun hæve 2X om året. Det er så helt slut nu. Vi anbefaler, at man løbende hæver sit indestående, især hvis man er dygtig til at bette.

Vi har altid benyttet Bet365, som sammen med Bet22 har de absolutbedste og højeste odds. Betfair var godt med, men deres odds var bare lidt mindre.

Hos Bet22 har vi faktisk flere konti, da man kan oprette ved hjælp af alle mulig indbetalingsformer, hvor vi benytter os af PayPal, hvor man kan have flere konti – på den måde har vi også hentet deres bonus mere end 1 gang – faktisk 7 gange, da vi har tabt nogle af gangene.

Så fremover vil vi kun anbefale Bet22 og Bet365 som er 2 af de absolut bedste på markedet og som ikke lukke DIN konto og beholder pengene.

To Top