Sikre

Torsdagens “Sikre” VM opgør…

De første 14 dage er gået siden åbningskampen mellem Rusland og Saudi Arabien og den medfølgende sejr på 5-0 til russerne. Vi er nu nået derhen hvor det for nogle hold virkelig gælder og for andre, som i dette, ingen betydning har.

Japan – Polen = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sport…

Japan skal bare hente en remis hjem i dette opgør, så er de videre som en af de helt store overraskelser ved denne VM slutrunde i Rusland. Der var ikke mange der havde troet at Japan ville gå videre i en gruppe med bl.a Polen og Colombia.

Men et nederlag i aftenens kamp kan gå hen og betyde, at eventyret stopper før det kommer i gang. Puljen er rimelig tæt og et nederlag på f.eks 2 mål til Polen, kan sende Japan tilbage til solens rige.

Japan og Senegal har begge en score på 4-3 og begge har 4 point. Taber både Japan og Senegal, er det holdet der taber med færrest mål, der går videre – så intet er helt lukket med et nederlag. Vi tror at japanerne taber til Polen.

*

Polen har været udsat for meget kritik og med 0 point efter 2 kampe, er der da heller ikke nogen grund til at syntes at det er gået godt. Mod Colombia blev de nærmest udstillet og mod Senegal var det heller ikke så godt.

Så Polen vil sikker gerne revanchere sig og går sikkert tilbage i deres normale 4-4-2, som de ikke brugte i kampen mod Colombia – og det var en forkert trænerbeslutning.

Så i den gamle opstilling og med nogle spillere der vil have point med hjem fra Rusland, er vi ret sikre på at det er Polen der får mest ud af dette opgør. Hvis Japan stiller sig for langt tilbage, vil Polen straffe dem hårdt.

Japan – Polen = X2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream sport…

To Top