Sikre

Torsdagens “Sikre” VM-kval valg på BN…

Det er en hel del bedre at nørde kampe i dag, selv om udbuddet mest er henvendt til dem, der tænder på VM kvalen og de lidt utilregnelige resultater, der trods alt kommer i disse landskampe.

Frankrig – Holland = 1 = Odds 1,65
Få kr. 100,- Gratis på Danmarks VM kamp…

Frankrig har igen fundet et mandskab frem, som mere spiller fodbold end, at være den der søger mest fokus og vil være stjerne. Det er nu sammenholdet og spillet, der går forud for den enkelte – og det syntes at have en positiv effekt.

Tidligere har der været meget klikedannelse, men er den gruppe man har samlet en der vil gøre tingene i fællesskab og det har indtil nu givet en sølvmedalje ved det seneste EM. Her slog de som bekendt tyskerne i semifinalen, men tabte efterfølgende til Ronaldo og Co. i forlænget spilletid i finalen.

De ligger nr. 2 efter Sverige i Gruppe A, med en score på 11-5, hvor den hjemme hedder 6-2 og maximum point. Vi er overbeviste om, at de endnu en gang får fuldt udbytte af dagens opgør og vil enten overtage 1. pladsen, eller presse svenskerne yderliger.

*

Holland ligger 3’er i samme pulje, dog med 3 point mindre end Frankrig. Man tabte jo lidt overraskende til Bulgarien i seneste opgør og derfor er der den lille pointforskel på disse to hold.

Ude har man som sagt tabt til Bulgarien, spillet remis (1-1) mod Sverige og vundet med 3-1 over Luxembourg. Så i dag står de overfor rækkens stærkeste hjemmehold i redaktionens øjne i denne gruppe og de bliver en hård dag på kontoret, som de ender med at tabe.

Frankrig – Holland = 1 = Odds 1,65
Få kr. 100,- Gratis på Danmarks VM kamp…

 

Sådan får du fingrene i dit 50 kr. Frit Spil til US Open HER

1.    Log ind på din spillekonto hos Danske Spil og gå til Oddset.
2.    Vælg ”Min side”
3.   Vælg ”Oddset Bonus” og dernæst ”NYE TILBUD”
4.    Tryk ”Benyt tilbud” på US Open tilbuddet

Dit 50 kr. frit spil til US Open er nu klar til dig. Se guiden nedenunder hvordan du bruger det.

Sådan bruger du dit 50 kr. Frit Spil:

1.    Gå til Oddset og vælg ”US Open”
2.    Lav din kupon med et væddemål fra US Open
3.   Vælg dit 50. kr. frit spil som indsats
4.    Gennemfør køb af kupon

Dit spil er nu registreret. Held og lykke.

To Top