Sikre

Torsdagens “Sikre” VM kamp…

Så er de fleste vel helt klar til at få sparket bolden i spil, til denne sommer VM slutrunde i Rusland. På BettingNews er vi så klar som vi kan være efter at have nørdet alle landsholdene igennem.

Vi lægger ud med åbningskampen, som sædvanen tro er mellem værtsnationen Rusland og deres første modstander – som i dette tilfælde er Saudi Arabien.

Rusland – Saudi Arabien = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens bedste VM tilbud at lege med…

Rusland er værter for denne slutrunde og har indtil nu fået meget ros af de enkelte nationer, omkring service og den modtagelse de har fået. Det er ikke som i gamle dage, hvor man ofte oplevede at tingene var rigtig svære at opnå, når man var gæster i Rusland og modstander.

Russerne har ikke haft den bedste optakt til denne slutrunde og resultaterne har bestemt ikke været prangende. Man er automatisk kvalificeret som værtsland og hvis dette ikke var tilfældet, var de nok ikke kommet med.

Deres 10 seneste kampe har kun givet en sejr og det var over Sydkorea. Remis mod Iran og Tyrkiet og eksempelvis nederlag til Østrig. Så vi forventer ikke russerne i VM-finale, men puljen er dig så ringe at de har muligheden for at smutte videre.

Det burde de alt-andet-lige kunne vise ved at vinde dette første opgør og de er trods alt hjemme foran egne fans, hvilket vi på redaktionen vurderer giver dem de procenter mere end gæsterne og en smal sejr.

*

Saudi Arabien er bestemt langt fra et prangende fodboldhold, men de har kvalificeret sig og har dermed deres berettigelse. Men i dette selskab vil de utvivlsomt få det svært.

Hold som Grækenland, Moldova og Algeriet har de sejret imod, men så snart de møder hold med en professionel organisation, så falder de taktisk igennem og fejler for meget.

Kun held taler for at de får point, men selv om det er en åbningskamp med de parametre der følger med en sådanne – tror vi ikke på at Iran får noget som helst med fra denne kamp, andet end højst æren.

Rusland – Saudi Arabien = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens bedste VM tilbud at lege med…

SPIL PÅ PERU – DANMARK – DU FÅR KR. 200 UANSET RESULTATET
Spil med HER

To Top