Sikre

Torsdagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

Man kan ikke anklage fodbold tilrettelæggerne at have efterladt et overflødighedshorn af kampe i alle kategorier, men nogle få og ikke nødvendigvis særligt attraktive – men et enkelt har tiltrukket vores opmærksomhed.

Den er hentet i den igangværende VM kvalifikation, hvor man nu er nået til de sidste hold fra Europa. Her skal 2’erne spille 2 kampe, hvor kun vinderen ender med deltagelse ved det kommende VM.

Nordirland – Schweiz = 2 = Odds 2,25
Spillet hos den helt Nye Bookmaker med den Fede Velkomstbonus…

Nordirland er lidt overraskende nået her til kval-finalerne, da de endte som 2’er i deres gruppe. Udover Tyskland som vandten gruppen, var det kun Tjekkiet der kunne true muligheden tilbage.

Og da Tjekkiet er inde i en krise rent landsholds mæssigt, lykkedes. det. Så deres vej til disse kval-finaler har været en del lettere end de modstanderen som dagens gæster fra Schweiz har måtte nedlægge på deres vej.

*

Schweiz tabte i dere gruppe kun til Portugal på udebane og vandt samtlige øvrige kampe. Men det var ikke nok, da Portugal havde en langt bede samlet bedre målscore. Og tæt på er som bekendt ikke nok.

Vi vurderer på redaktionen at Schweiz er et noget bedre mandskab end Nordirland og at de vil få mindst det ene point med hjemme. Vi tror dog på sejren og de 3 point og vi skal tilbage til 1964 for at finde den seneste sejr til Nordirland over Schweiz.

Nordirland – Schweiz = 2 = Odds 2,25
Spillet hos den helt Nye Bookmaker med den Fede Velkomstbonus…

To Top