Sikre

Torsdagens “Sikre” valg på BNs redaktion…

Tordagens første anbefaling er dagens “Sikre” valg, som vi hentet nede i den bedste belgiske række, som du skal finde under navnet Jupiler League, hvor to jævnbyrdige hold mødes – men hvor hjemmeholdet vinder.

St. Truiden – Mouscron = 1 = Odds 1,65
Spillet hos den helt nye Bookie med den Fede Bonus…

St. Truiden skuffede en del i starten af sæsonen, men har fået tingene op i et helt andet gear nu og det betyder point på kontoen i stort set alle kampene. Kun et nederlag hjemme og det gør dem til rækkens næstbedste hjemmehold.

Samlet har de placeret sig på 3. pladsen, hvilket skyldes en rigtig god defensiv. Scorede de bare en smule flere mål ville de ligge helt i top og lege med Club Brügge.

*

Mouscron lagde godt ud både ude og hjemme, men nu er det blevet hverdag og nu er de andre hold også kommet op i gear. Det har også være tydeligt at se på resultaterne, der er blevet mere og mere magre, med kun 5 point i de seneste 5 kampe.

I dag skal de på udebane på St. Truidens hjemmebane Stayen, hvor hjemmeholdet kun har tabt 3 kampe i hele 2017. Det er svært at forestille sig, at formsvage Mouscron skulle snuppe give dem det 4.

St. Truiden – Mouscron = 1 = Odds 1,65
Spillet hos den helt nye Bookie med den Fede Bonus…

To Top