Sikre

Torsdagens “Sikre” valg på BN…

Vi starter op i den bedste spanske række La Liga, hvor vi har fundet et opgør der ud fra sol, måne og stjerner, peger i retning af en stensikker hjemmesejr til et ganske habilt odds.

Alaves – Levante = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som NY kunde…

Alaves klarede skærene i La Liga efter sidste sæson og igen i denne, skal de kæmpe om overlevelse i den bedste række. De ligger dog hele 8 point foran dagens gæster, som indtager den sidste plads over nedrykningsstregen.

Alaves styrke er helt klart ikke på udebane, hvor det kun er blevet til 3 sejre og 9 nederlag i 12 kampe. Men hjemme på Estadio Mendizorrotza , hr flere af de store hold måtte efterlade point.

Det har været hold som Celta, Sevilla og Valencia og vi er af den vurdering her på redaktionen, at gæsterne fra Levante er langt fra disse styrke. Vi ser en sikker hjemmesejr der kun ligger og venter til gode odds.

*

Levante er i den grad i nedrykningsfare, da der kun er 2 point ned til næstsidstepladsen. Så hjælper det ikke at formen i denne periode er helt ude i skoven, med kun 2 point i deres seneste 5 kampe.

Ude har de hentet en enkelt sejr, men var tidligere på sæsonen gode til, at hente det ene point når de var gæster. Men det er efterhånden en stykke tid siden.

De 2 holds form er helt modsat rettet og på Estadio Mendizorrotza  er Alves bare bedre. Levante har aldrig vundet over Alaves i deres tidligere 6 indbyrdes møder og Alaves har vundet de 3 af dem. I dag kommer den 4.

Alaves – Levante = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som NY kunde…

To Top