Sikre

Torsdagens “Sikre” valg fra Spanien…

Vi starter op denne torsdag med et opgør fra den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor vi vurderer et tophold der igen har fundet melodien, får besøg at et hold der har set bedre tider.

Huesca – Albacete = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Huesca har tabt lidt momentum er dumpet ned på en 3. plads med 3 point op til en direkte oprykning. Huesca har så til gengæld en kamp i hånden og vil med en sejr i dagens opgør ligge á point med nr. 1 og 2.

Kun 1 nederlag har de hjemme på Estadio El Alcoraz i denne sæson og det var i seneste kamp foran egne fans, mod rækkens nr. 1 Gijon – ellers har de vundet 11 ud af de resterende 15 kampe. Vi tror på dem igen i aften.

*

Albacete ligger nr. 13 og det er nærmest ingenmandsland, hvilket ikke er særligt motiverende for et hold. Det er da også at se på formen, at de hverken er i nød eller i succesform.

På udebane har de kun vundet 3 opgør og med den slingrende form de har vist i den seneste periode, har vi på redaktionen svært ved at tror, at de kan gå hen og få point i dette opgør. Dette opgør ender med en sikker hjemmesejr.

Huesca – Albacete = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top