Sikre

Torsdagens Sikre valg fra Premier League…

Vi har denne torsdag kun fundet et opgør vi har fundet attraktivt, men det er til gengæld også et stormøde mellem 2 af de mandskaber der kæmper i toppen af Premier League, et stykke efter topholdet Liverpool. Så det er en kam vi helt sikkert skal se på redaktionen.

Chelsea – Manchester City = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

Chelsea var længe om at komme i gang og finde hinanden i det første opgør efter genstarten. Her spillede Chelsea på udebane mod bundholdet Aston Villa, som kom foran med 1-0 og det var også resultatet ved pausen. Der lå faktisk en overraskelse og lurede.

Men efter ca 1 time spil, slog Chelsea til 2 gange indenfor få minutter og kom dermed foran 2-1. Det var ikke et sikkert Chelsea mandskab der hev alle 3 point hjem. Var kampe endt remis ville det ikke have været urimeligt. Så vi syntes ikke at Chelsea er der hvor de skal være, når de skal møde et storhold der er velspillende.

*

Manchester City rev Arsenal rundt med en sejr på 3-0 og var klart det bedste mandskab i det opgør. City virkede ikke ude af form og var klar fra start – hvilket Arsenal ikke var. Nogle gange virkede det nærmest som powerplay foran Arsenals mål.

Selv om det er på udebane i dag, er Manchester City bare i så meget bedre form og så meget bedre spillende i denne periode end hjemmeholdet. Det vil både blive en underholdende kamp, hvor City vil afgøre kampen i 2. halvleg. Vi tro kun på en 1 måls sejr her.

Chelsea – Manchester City = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

To Top