Nyhed

Torsdagens Sikre valg fra Landspokalen…

I nogle ligaer bruger de denne uge til, at indhente udsatte kampe og i andre bruges den på den nationale pokalturnering. I Danmark er det Landspokalen som er i pil i denne uge og her har vi kastet os over et lokalopgør.

ØV ØV ØV – så stoppede festen efter 10 dage, hvor vi har ramt den sikre i streg. Vi skal nok slå DK rekorden på 12 dage, som vi selv er indehaver i dag. Så vi er allerede oppe på hesten igen med dette forslag i kategorien “Den Sikre”.

FC København – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

FC København er så småt ved at finde sig selv igen, efter både Darm’n Doy og Wind blev skadet tidligere på sæsonen. FCK har trods alt en del at se til og mistede nogle vigtige point mod hhv. FCM og BIF, men viste mod AGF, at de næsten er tilbage igen.

I dag er det pokal fodbold og det kan være noget andet. Men med tanke på Ståles ærgerrighed, så tror vi ikke på at han vil gå på kompromis med den titel. Så FCK stiller i en opstilling der vil ende med en hjemmesejr og videre avancement. 

*

FC Nordsjælland er meget ujævne i deres performens. Den ene kamp ligner de noget der burde spille niveauet under, for så i det næste opgør at spille blændende fodbold. Ja, det er unge spillere og det er nok en af grundende til den store ujævnhed.

I dag står de overfor en af de lidt sværere opgaver. Men unge spillere har det også med at kunne spille over evne og det er på sådan en dag her de skal vise den evne. Vi tror bare ikke at de kan stå distancen over alle 90 minutter og de falder igennem til sidst.

FC København – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top