Nyhed

Torsdagens “Sikre” valg fra Europa League…

Europa League er tilbage og i denne omgang er det rene Play Offs kampe det handler om, så man kan ikke tillade sig at have en alt for dårlig dag, hvis man skal gå hele vejen til finalen.

Krasnador – Leverkusen = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus…

Krasnador er et af de bedre russiske hold, men de kommer formegentlig ikke til at ende som mestre. Men de er kommet hertil og de fortæller trods alt, at det er et mandskab der kan og vil noget.

Hjemme har de vundet alle deres tidligere kampe i EL grupperunden. Her har det bl. a Sevilla der måtte rejse hjem med et nederlag på 1-2. Men Krasnador har en udfordring i forhold til det gæstende tyske mandskab.

Af klimatiske grunde er den russiske liga endnu ikke gået i gang og derfor har Krasnador kun spillet træningskampe. Det er bare ikke det samme og det er den udfordring danske hold også har stået overfor. Det bliver et tæt opgør, men vi tror ikke på russerne.

*

Leverkusen er ikke bare flyvende, de kan nærmest vade på vandet i denne periode. Kun 2 kampe i Bundesligaen er tabt siden midt i november og i den periode har de fået 7 sejre og 2 gange remis. Der til skal så lægges sejrene i EL.

Man sparer ikke på noget i Leverkusen i dag og da der er lidt skader i truppen, vil det være de bedste der er tilbage der starter inde – det er vi overbeviste om,

Vi fornemmer også, at Leverkusen lige er et gear højere oppe og et bedre fodboldhold generelt, så vi er ret overbeviste om, at Leverkusen får succes i EL, efter en elendig sæsonstart i Bundesligaen.

Krasnador – Leverkusen = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste EL Bonus…

To Top