Sikre

Torsdagens “Sikre” valg fra Euro League…

Det er torsdag og det betyder Europa League og dagens kampe i denne turnering, er naturligvis blevet studeret grundigt og vi bliver nok nød til at erkende, at vi ikke helt tror på dansk succes i dag.

AIK Stokholm – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor DU får markedets Højeste StartBonus…

AIK Stokholm topper den svenske Allsvenskan og har haft en forrygende sæson indtil nu. Det er et stærkt spillende og fysisk et niveau over gæsternes, så det vil blive en tæt dyst.

De er måske ikke så teknisk spillende – men er meget direkte i deres spil og hurtigt tilbage bag bolden og det bevirker, at der er meget lidt plads til kontraspillet for FCN.

Hjemme er de meget stærke og taber sjældent. De havde dog lidt problemer mod Shamrock Rovers fra Irland og måtte ud i forlænget, før de hev en sejr hjem. Vi tror på en smal hjemmesejr og om det er nok til at gå videre, kan vi ikke spå om – men vi tror det.

*

FC Nordsjælland har et ungt ug sprudlene hold, som spiller en masse underholdene og seværdig fodbold, Men de har et problem som kan få betydning både i dette opgør og på sigt i Superligaen.

Det er måske ikke meget alderen på spillerne der er et problem, men den fysiske del. De vandt godt nok 3-0 over Vendsyssel, men i deres tidligere opgør i Superligaen er de blevet indhentet af modtanderne.

Kampene endte remis, og det var både mod AGF og Esbjerg. I begge kampe var de foran, men stod ikke chancen fysisk og var i begge tilfælde nok lidt heldige med at hente en remis. Vi tror det bliver svært at vinde dette opgør, men en remis og omkamp skal de helst ikke håbe på.

AIK Stokholm – FC Nordsjælland = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor DU får markedets Højeste StartBonus…

To Top