Sikre

Torsdagens Sikre valg fra Eliteserien i Norge…

Det har i mange år været Rosenborg der har domineret den norske eliteserie, men i denne sæson ser det ud til – indtil videre – at det er et helt andet mandskab der virker ret suveræne indtil videre – og er har maksimumpoint efter de første 10 runder.

Stabæk – Bodø/Glimt = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Odds hver dag…

Stabæk er et glimrende mandskab efter norsk standard og det ser også ud til i denne sæson, at de vil spille med i den bedste halvdel af Eliteserien. Efter de første 10 runder har Stabæk placeret sig på en 5 plads og har opnået 16 point. Det er sådan ca. halvdelen af det dagens gæster har opnået.

Hjemme på Nadderud Stadion har det været ret jævnt uden nogne nævneværdige resultater. 5 hjemmekampe har givet 2 sejre, 2 gange remis og et enkelt nederlag – så umiddelbart er de ikke helt uefne foran egne fans (som der kun er få af i dag). Det plejer at være hjemmeholdet der enten vinder eller henter det ene point, når disse 2 mandskaber mødes – men i dag for Stabæk ingen point.

*

Bodø/Glimt er i den grad fløjet afsted og slog i seneste opgør den nærmeste rival til at tage 1. pladsen fra dem. Det var stærke Molde der var på besøg hos Bodø/Glimt – men det endte med en sejr på 3-1 til hjemmeholdet, der dermed stadig ikke har sat point til i denne sæson.

Efter 10 kampe er der kun lukket 4 mål ind og scoret 18 stk. Så der er en rigtig fin balance på holdet og god indbyrdes forståelse. Det nye koncept med at være boldbesiddende ser ud til at passe de spillere der er på holdet i denne sæson – og vi tror faktisk på at Bodø/Glimt vil ende mellem de 3 første – hvilket ingen havde set før sæsonen startede. I dag vinder de for 11. gang i streg.

Stabæk – Bodø/Glimt = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens HØJESTE Odds hver dag…

To Top