Sikre

Torsdagens Sikre valg fra Danmark…

Det blev den danske 1. Division der lægger kamp til dagens Sikre anbefaling fra redaktionen på BettingNews. Vi er faktisk en kende overraskede over, at odds’et på hjemmesejr kom over 1,40 – men da vi så det var vi ikke i tvivl om, hvad dagens Sikre spil skulle være.

Esbjerg – Kolding = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Esbjerg vil gerne tilbage i den bedte danske række Superligaen og ligner indtil videre et mandskab, hvor det er muligt. Med kun en håndfuld point op til topholdet, så er der bestemt muligheder for, at målsætningen kan efterleves. Hjemme på Blue Water Arena plejer de at have godt styr på dagens gæster.

6 kampe har givet 4 sejre, 1 remis og et enkelt nederlag. Det var en dårlig dag mod Hvidovre, der var skyld i dette nederlag. Men det har ikke ændret ved formen, som er rigtig god i denne periode. Med god form og kamp på Blue Water Arena, så er vi ikke i tvivl om udfaldet – når Kolding er dagens gæster.

*

Kolding har det tungt og stramt i den næstbedste række. 1 sejr i 12 kampe giver ikke anledning til at sende de største forhåbninger i Kolding retning, så hvis de skal ændre på tingene, skal de være snart, da der kun er 10 runder tilbage af den første del af turneringen.

Den enlige sejr som Kolding har hentet indtil videre er ikke faldet på udebane. Her er der opnået 6 point i 6 udekampe og en score på 4-8. Så det er tydeligt at konstatere, at offensiven er ineffektiv og Kolding er da også blandt de mindst scorende mandskaber i 1. Division.

Esbjerg – Kolding = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top