Sikre

Torsdagens “Sikre” valg af Experterne…

Der er masser af kampe at vælge i mellem i dag, men de fleste af dem er dog koncentreret i kval-kampene runden i Europa League – men her føler vi også, at der er mange at hente i dag.

Dagens første valg er den “Sikre” som vi har hentet i en af de mange spændende kampe der er denne torsdag, i den sidste kamp der afgører succes eller fiasko.

Crvena  Zvezda – Krasnador = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets absolut Højeste Bonus – WOW…

Crvena Zvezda topper suverænt den serbiske liga, med 5 sejre ud af 5 mulige. I i Serbien er de kendt for, at have et uhyggeligt fort, når de spiller foran egne fans på Stadion Rajko Mitić i Beograd.

De fik et brugbart resultat med hjem på 2-3 og det betyder, at de “bare”skal vinde med en enkelt pind, så går de videre på reglen om udebanemål.

De slog bl.a Sparta Prag 2-0 hjemme i EL-runden før denne og gik videre med samlet 3-0. Vi vurderer at Crvena vinder kampen og endda holder målet rent i en chance og målfattig kamp.

*

Krasnador slog godt nok Lyngby ud af EL-kvalen, men det betyder ikke at de er et superhold. Trods sejren hjemme, er de langt fra sikret det videre forløb og de skal have justeret defensiven til dette opgør.

I den hjemlige turnering i Rusland er de placeret på en 7. plads, med en fattig score på 9-7 efter 7 kampe. Så det er ikke målrige kampe de deltager i normalt.

Krasnador vil spille med et stærkt defensivt udgangspunkt og kun hvis Crvena skulle score vil de ændre på dette. Men vi så i det første opgør, at serberne har løsninger på, hvordan man scorer – så de skal nok få puttet mindst 1 mål i kassen.

Crvena  Zvezda – Krasnador = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets absolut Højeste Bonus – WOW…

To Top