Sikre

Torsdagens Sikre UNL kamp fra BettingNews…

Det handler i bund og grund om lige modstandere i forhold til styrke, men også at være så godt at man kan møde de store nationer. I denne Gruppe B kamp vil den bedste ryge op i A-gruppen – og her ligger de store hold.

Tyrkiet – Ungarn = 1 = Odds 1,55
Spilelt hvor DU får den højeste Bonus at spille for…

Tyrkiet har faktisk en rimelig god chance for at ende i det bedste selskab og har pt. et godt mandskab. De kvalificerede sig til EM, men det blev udsat – så det er et mandskab der er sultne efter at komme i gang igen. Der vil selvfølgelig ikke være den store opbakning fra tilskuerpladserne – af gode grunde – men det er stadig et svært sted at spille i Tyrkiet.

Vi mener på redaktionen, at det tyrkiske mandskab er en klasse bedre en dagens gæster og det bliver dem eller Rusland der vinder denne gruppe. En god start er altid vigtig og Ungarn er det svageste hold i gruppen, efter redaktionens mening.

*

Ungarn kvalificerede sig ikke til EM og de endte kun som nr. 4 i deres EM gruppe. Det var hold som Wales, Kroatien og Slovakiet der hentede de første 3 placeringer – så det siger også en del om Ungarns styrke i denne periode. Især på udebane kunne de ikke være med.

Kun Aserbajdsjan fik de alle 3 point imod – de øvrige udekampe blev alle tabt sikkert. Tyrkerne kan helt sikkert matche de hold som sluttede over Ungarn i deres EM gruppe. Selv om det er landskamp og ikke alle mandskaber er lige meget i balance, så er tyrkerne altid klar.

Tyrkiet – Ungarn = 1 = Odds 1,55
Spilelt hvor DU får den højeste Bonus at spille for…

To Top