Sikre

Torsdagens Sikre tyrkiske kamp fra Super Lig…

Vi starter op i den bedste tyrkiske række, med et opgør der stort set kun kan gå en vej. Er hjemmehold der har genfundet formen som får et gæstende hold på besøg, der stort set er stemplet ud af rækken. Det kan kun gå en vej. Kampen spilles allerede kl. 17:00.

Trabzonspor – Denizlispor = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Trabzonspor startede op på sæsonen på en rigtig ØV måde, hvor intet ville lykkedes. Enkelte lyspunkter hist og her, men det var slet ikke det forventede Trabzonspor mandskab man så spille i den periode. Så ramte holdet november og så vente bøtten og kun et enkelt nederlag har ramt Trabzonspor i den efterfølgende periode.

De har hele sæsonen været gode på udebane og den styrke har de endeligt også fået forplantet til hjemmebanen. Vi er ret sikre på, at de nok skal slutte i top 4, som er der hvor man skal ud i Europa. Mesterskabet ser svært ud, men holdes formen – så skal man aldrig sige aldrig. Men i dag bliver alt andet lige til endnu en sejr.

*

Denizlispor ligger og roder nede i bunden og er begyndt at ligne et hold der allerede har stemplet ud for denne sæson. Det er sjældent de overrasker og slet ikke mod de formstærke mandskaber. Det virker som om de slet ikke spiller med et forsvar. I de seneste 5 kampe har de lukket et hav af mål ind og det er minimum 2 hver gang. 

Vi tror på en kamp med 3 eller flere mål og selv om Denizlispor ikke hører til de mest scorende mandskaber. Men de er en kende bedre på udebane og får ind i mellem scoret her også, men vi tror også på minimum 2 mål fra hjemmeholdet. Så vi er ikke i tvivl om den sikre hjemmesejr i dette opgør.

Trabzonspor – Denizlispor = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top