Nyhed

Torsdagens Sikre top & bund kamp fra DK…

Vi har taget et kig på dagens danske opgør fra den danske 1. Division – NordicBet Ligaen, hvor det er Sjælland mod Jylland. Vi er jo neutrale på redaktionen og i vores optik ligner det en jysk sejr.

Nykøbing – Vejle = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

Nykøbing er utroligt skidt kørene i denne periode og det har faktisk stået på i en rum tid. Det lignede ellers et-eller-andet i starten – men nu ligner det mest af alt en nedrykning. Nykøbing har da også rækken ringeste form af alle.

Havde det ikke været fordi der også er andre hold med en lige så elendig form, så havde Nykøbing ligget helt i bund. Men deres 4 sejre ud af 16 kampe placerer dem på en 9. plads, som er den sidste plads over stregen.

Men kampen er tæt og de 2 næste hold – lige under stregen – ligger indefor 1 point. Vi tror hverken på Nykøbing i dag eller at de har en fremtid i næste sæson 1. Division.

*

Vejle ligner et hold der har sat kursen tilbage til den bedste danske fodboldrække Superligaen. Efter lidt slingren i starten, har de virkelig fået skruet et konstant indtryk sammen.

De topper da og rækken, men dog kun med 1 point ned til Viborg FF. Vi skal helt tilbage til august for at finde det seneste nederlag i ligaen og kun 3 gange har de spillet remis i den efterfølgende periode.

I vores optik på redaktionen, ligner Vejle en sikker oprykker, om det så bliver direkte eller efter kval – tør vi ikke spå om endnu – men op rykker de.

Nykøbing – Vejle = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID når du spiller…

To Top