Nyhed

Torsdagens Sikre svensker på BN…

Sverige og deres Allsvenskan er også kommet i gang og skal her spille kamp nr. 2 efter opstarten af denne nye sæson. Da svenskerne spiller fra vinter-til-vinter, er det en helt ny og frisk sæson de igen har påbegyndt, så ingen af holdene er helt oppe i form endnu.

Kalmar – Helsingborg = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får de Højeste Odds hver dag…

Kalmar tabte ude til Norrköbing som har et rigtigt godt hold i denne sæson og det var da også ventet at det ville blive svært på udebane. Men begge holdene spillede en godkendt kamp og Kalmar var slet ikke uefne, men hjemmeholdet var bare bedst i den kamp.

I dag er Kalmar hjemme og så er det en helt anden sag. Selv om de ikke ender i toppen af ligaen, har de tidligere haft det svært hjemme. Men med et nyt koncept og flere udskiftede spillere i defensiven – ser det langt bedre ud til denne sæson. Vi tror de vinder med 1-2 mål.

*

Helsingborg er ikke gode til det der med fremmed græs og det har de faktisk nærmest en tradition for. De plejer at starte sæsonen ganske fornemt især hjemme, for så at falde stille og roligt sammen som tiden går og ende omkring midten. Men i denne sæson virker de slet ikke klar overhovedet.

De tabte hjemme og Varberg i premieren og spillede som et hold der alle var smittet med et eller andet. Varberg sad solidt på dette opgør og sejren på 3-0 var på ingen måde for lille. Helsingborg ligner et stækket mandskab og på udebane henter de stort set aldrig noget.

Kalmar – Helsingborg = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får de Højeste Odds hver dag…

To Top