Sikre

Torsdagens “Sikre” svenske anbefaling…

I dag vil vi se vejret fra en mere normal dansk side, nemlig med regn og køligere temperaturer og det er det samme vejr som Sverige må tage til takke med og det er netop fra den svenske Pokalturnering vi har hentet dagens “Sikre” anbefaling.

Djurgården – Malmö FF = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Stream…

Djurgården er et af de bedre svenske hold, men mangler dog lige det sidste til at lege med i toppen. Men denne sæson har ikke indtil nu udviklet sig specielt positivt for Djurgården.

De seneste 3 turneringskampe er alle tabt og det har været til hold fra begge ender af rækken. Senest var det oprykkerne fra Brommapojkarna som de tabte til og de har haft det svært efter oprykningen. Vi tror på ingen måde at de vinder dette opgør.

*

Malmö FF ville normalt være storfavoritter i dette opgør, men sæsonen har ikke haft den bedste start efter sidste års mesterskab. Men det virker dog til, at de langsomt er ved at komme op i gear – men kun langsomt.

Senest de var på besøg på Tele2 Arena i Stockholm tabte de med 0-3 og det er kun små 3 uger siden. Men vi vurderer på redaktionen, at begge hold har flyttet sig.

Mens Malmö FF har flyttet sig fremad er Djurgården er faldet bagud i både form og spil. Vi tror på mindst det ene point i til gæsterne og dermed forlænget spilletid.

Djurgården – Malmö FF = X2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVE Stream…

To Top