Sikre

Torsdagens Sikre Superliga kamp…

Vi starter op i den danske Superliga med dagens Sikre, men mange vil nok mene at der ikke er meget sikkert over den danske Superliga. Vi vover dog pelsen, da vi mener at der er mindst 2 niveauers forskel på de 2 mandskaber er – selv om det stærkeste hold er på udebane.

Lyngby – FC Midtjylland (1-0) = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Lyngby spjætter lidt en gang i mellem, men meget mere bliver det heller ikke til. 2021’s første kamp blev vundet over OB og remis’en mod FCK var også en af de positive oplevelser. Men så er der vel ikke ikke så meget mere at klappe i hænderne over i det nye år, eller i sæsonen i det hele taget.

Og så alligevel, for med sejren i Sønderjylland viste de, at de stadig kan spille fodbold – og som sjældent set også score mål. Det blev faktisk til hele 4 af slagsen. Men træerne vokser ikke ind i himmelen og vi så jo også hvordan de vandt i Odense, for så at falde sammen efterfølgende hjemme. Nok er de blevet bedre, men i dag er det et hold af en helt anden dimension de stiller op imod – og så er det hjemme, hvilket for Lyngby ikke nødvendigvis er en fordel.

*

FC Midtjylland kom lidt skævt fra start i 2021, men det tog ikke lang tid før de igen havde fundet tilbage til den styrke de gik på vinterferie med. Men det betød, at Brøndby IF smuttede forbi dem i tabellen og truede et ellers forventet mesterskab. Disse 2 mandskaber tørnede så sammen i sidste runde og selv om det ikke var en afgørende kamp, så fik vi da en fornemmelse af, hvor det bærer hen.

Her vandt FC Midtjylland med 1-0 i en herlig og velspillet underholdene Superliga kamp. FC Midtjylland virkede lige en tand bedre og ser ud som et hold, der igen vil hente et mesterskab. Der er lidt skader i truppen, men dette til trods tror vi, at de fortsætter med at hente en sikker sejr i dette opgør.

Lyngby – FC Midtjylland (1-0) = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top